A kedvenc termékek megtekintéséhez be kell jelentkeznie.

A Lovasplaza.hu elsősorban a minőségi, ugyanakkor megfizethető lovas termékek internetes értékesítését tűzte ki céljául, ám emellett kiemelt hangsúlyt helyez arra, hogy a látogatók a vásárláson túl hasznos információkat kapjanak a hazai lovas élet aktuális híreiről, lovas-szakmai kérdésekről.

A Lovasplaza.hu a Horze termékek hivatalos magyarországi forgalmazójaként több mint 4000 minőségi lovas terméket kínál a vásárlói részére. A Horze, az egész világon ismert lovas felszerelést, és ruházatot gyártó skandináv óriáscég, amelynek termékei 40 országban vásárolhatók meg világszerte. A Horze anyavállalata kiemelkedő hangsúlyt helyez arra, hogy valamennyi országban azonos minőséget, azonos kínálatot és azonos árakat találjanak a vásárlói.

A Lovasplaza.hu - az internet segítségével - elérhetővé kívánja tenni az ország bármely településén élő lovasa számára a minőségi, ugyanakkor megfizethető Horze termékeket.

A Lovasplaza.hu fentieken túl a hazai lovas élet pártolásában is részt kíván venni, különös tekintettel a sport lovasokra.

Ennek keretében Lovasplaza.hu a Horze-vel karöltve támogatta a 2009. augusztus 19-23. között megrendezésre kerülő XIII. Kettesfogathajtó Világbajnokságon résztvevő magyar sportolókat.

A LovasPlaza.hu és a Horze 2009-ben és 2010-ben is támogatóként szerepelt az OTP Bank Lovas Világkupán. 

A szponzorációról és a kulissza titkokról részletesen olvashat a LovasPlaza újság menüpont alatt.

Reméljük, hogy Ön is elégedett lesz a Lovasplaza.hu szolgáltatásaival.