A kedvenc termékek megtekintéséhez be kell jelentkeznie.
Segítség a vásárláshoz
Vásárlási feltételek

KARÁCSONYI SZÁLLÍTÁSI REND

Amennyiben azt szeretné, hogy még Szenteste előtt biztosan megérkezzen Önhöz a megrendelt csomag, akkor adja le rendelését legkésőbb 2015. december 18-án 12:00 óráig!

Az ünnepi kavalkádban ugyanis csak ezeket a rendelését tudjuk garantáltan továbbítani a futárszolgálat részére (amennyiben raktáron van az adott termék).

Kicsúszott a határidőből, de rendelni szeretne?

A december 18. utáni szállításokkal kapcsolatosan érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál:

20/9753-759.

------------------------------------------
 

 
 
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Termékek, árak

A Termékek mellett feltüntetett árak egy darab termékre vonatkoznak.

A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, a csomagolási költséget. A Webáruház fenntartja az esetleges árváltozás jogát.

A Termékek árainak feltüntetésekor a Webáruház a tőle elvárható legnagyobb gondossággal jár el, azonban esetleges technikai, adatrögzítési, illetve nyomdai hibák előfordulhatnak. Az esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák esetén a  Webáruház ajánlati kötöttsége nem áll fenn, az ilyen hibákét felelősséget nem vállal.

A Webáruház termékei speciálisan lovagláshoz és az azzal kapcsolatos tevékenységek végzésére alkalmasak. A Webáruházban minden termékről részletes leírás található.

A Webáruházban található Termékek általában raktáron vannak. Ha a megrendelés során kiderül, hogy a Termék nincs raktáron, a Vevőnek lehetősége van az adott Termék előrendelésére, illetve a megrendelés módosítására, törlésére. A Termék megrendelésével kapcsolatos további információkat a Webáruház ügyfélszolgálata tud nyújtani ( Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez ; 06-20/9753-759). A jelen pont szerinti esetből eredő bárminemű kártérítést elutasítunk.
 
Megrendelés, csomagolás

A Webáruházban történő telefonos vagy internetes rendeléssel minden Vevő kijelenti, hogy elfogadja jelen általános szerződési feltételeket, tisztában van a vásárlás folyamatával.

Rendelni telefonon és az internetes oldalunkon (www.lovasplaza.hu) is lehet.

Minimális rendelési összeg NINCS!

Téves megrendelés esetén a Vevő még a csomag feladását megelőzően e-mailben az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez e-mail címen (ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, a Javascript használatát engedélyezni kell) vagy telefonon a 20/9753-759-es telefonszámon mondhatja le, a csomag feladása előtt minden következmény nélkül. Amennyiben a rendelést a Vevő által kért módon nem teljesíthető, a rendelést következmények nélkül lemondható.

A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

A megrendelt Termékek csomagolási költségét a Webáruház viseli.

A szállítási határidő: 3-5 nap (kivéve amennyiben előrendelésre van szükség a Webáruház nagykereskedő partnereitől).

Amennyiben előrendelésre van szükség a Webáruház nagykereskedő partnereitől, arról a Webáruház értesíti a Vevőt.

Szállítási módok és feltételek


A Webáruházban az alábbi szállítási módok igénybe vételére van lehetőség, amelyet a Vevő a vásárlás folyamata során tetszőlegesen választhat ki.
 
Házhozszállítás futárszolgálattal:

Rendelési összeg (Ft)    Szállítási díj (Ft)
23.900,- Ft felett            INGYENES
23.899,- Ft alatt             1.490,- Ft

A házhoz szállítás hétköznap 8 és 16 óra között történik. A Futár két alkalommal kísérli meg a csomag kézbesítését. További szállítással kapcsolatos információ a Webáruház ügyfélszolgálatától kérhető a 06-20/9753-759 telefonszámon.

Átvétel a postán:

Ebben az esetben a csomag a Vevő szállítási címéhez legközelebb eső Posta hivatal címére kerül kézbesítésre. Az országhatárhoz közel lakó külföldi Vevők is választhatják ezt a szállítási módot.

Rendelési összeg (Ft)    Szállítási díj (Ft)
23.900,- Ft felett            INGYENES
23.899,- Ft alatt             1.490,- Ft

A csomag átvételére a Posta hivatal nyitvatartási idejében van lehetőség. További átvétellel kapcsolatos információ a Webáruház ügyfélszolgálatától kérhető a 06-27/630-837 telefonszámon.
 
Fizetési módok és feltételek

A Webáruházban az alábbi fizetési módok igénybe vételére van lehetőség, amelyet a Vevő a vásárlás folyamata során tetszőlegesen választhat ki:

Banki átutalás: A rendelés végösszege a 10700653-49045507-51100005 (CIB Bank Zrt.) számú bankszámlára történő átutalással teljesíthető. A csomag továbbítására a végösszegnek a Webáruház számláján történő jóváírásának napján kerül sor.
                                                                
Fizetés átvételkor (utánvét): A rendelés végösszegét a Vevő a csomag átvételekor fizeti meg.

Jótállás, szavatosság, garancia

A Webáruház által forgalmazott termékekre a Ptk. szerinti szavatosságot vállal, vagy vállalnak a Webáruház beszállítói. Szavatosság időtartama 6 (azaz hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (azaz két) év áll a Vevő rendelkezésére. Szavatossági igény esetén a Vevő kérheti: a) elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a Webáruház a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget; b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a Webáruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. (A vásárlástól számított 6 (azaz hat) hónapig a Webáruháznak kell bizonyítania, hogy a Termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a Termékben. 6 (azaz hat) hónap letelte után a Vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba a Termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.)

A Kifogások érvényesítésének helye: 2120 Dunakeszi, Huszka J. u. 36.

Az itt nem szabályozott kérdésekben a 117/1991. kormányrendelet rendelkezései irányadók.

Elállási jog, csere

A Vevő a Termék átvételét követő 8 (azaz nyolc) munkanapon belül e-mailben, az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez e-mail címre megküldve indoklás nélküli értesítésével elállhat a vásárlástól. A Terméket eredeti, sértetlen állapotában a számlával együtt kell visszaküldeni címünkre. A csomag visszaküldésének címe: 2120 Dunakeszi, Huszka J. u. 36.

Ebben az esetben a Webáruház a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és a Termék visszaszolgáltatását követő 30 (azaz harminc) napon belül banki átutalással, a Vevő által megadott bankszámlára téríti vissza.

A visszautalt összegből a Webáruház jogosult levonni a fizetéssel és szállítással kapcsolatosan esetlegesen felmerült tranzakciós költségeket. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt a Termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda és visszaszállítás költsége) abban az esetben is, ha a kiszállításért nem kellett fizetnie.

Az elállási jog kizárólag sértetlen állapotú, nem használt és hiánytalan gyári csomagolásban visszaérkező Termékekre vonatkozik. Az átvétel után megsérült Termékekre az elállási jog nem vonatkozik.

Az itt nem szabályozott kérdésekben a 17/1999. kormányrendelet rendelkezései irányadók.

A Vevőnek lehetősége van a Termék kicserélésére az átvételt követő 8 (azaz nyolc) belül. Ilyen esetben a Termék átvételét követő 8 (azaz nyolc) munkanapon belül a Terméket eredeti, sértetlen állapotában a számlamásolattal együtt kell visszaküldeni címünkre. A visszaküldéssel egyidejűleg a Vevőnek e-mailben az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címre kell jeleznie a kért cseretermék cikkszámát, színét, méretét. A csomag visszaküldésének címe: 2120 Dunakeszi, Huszka J. u. 36. A Termék visszaérkezését követő 3 (azaz három) munkanapon belül a kért csereterméket megküldjük a Vevőnek (amennyiben nincs szükség előrendelésre).

Az akciós feltételekkel megrendelt, valamint időszakos vásárlási kedvezmény igénybevételével teljesített termékek kicserélése esetén az alábbi szabályok az irányadóak. A Vevő az eredeti feltételek (akciós árcsökkentés vagy vásárlási kedvezmény) szerint jogosult azonos Terméket választani, azonban akciós árcsökkentéssel vagy vásárlási kedvezménnyel nem érintett, eredetitől eltérő termékek választása esetén az eredeti termékhez kapcsolódó csökkentett ár vagy vásárlási kedvezmény nem alkalmazható.

Adatvédelem

A Webáruházban, illetve a telefonon történő regisztrációval és vásárlással a Vevő által megadott személyes adatok (név, cím, telefonszám, e-mail cím) rögzítésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Az internetes vagy a telefonos regisztrációval és a vásárlással a Vevő adatainak kezeléséhez való írásbeli hozzájárulását megadottnak tekintjük.

Ezeket az adatokat kizárólag megrendelési teljesítéséhez, valamint - a Vevő hozzájárulása esetén - hírlevél küldői tevékenységhez használjuk fel.

A Vevő személyes adatait kizárólag a Webáruház üzemeltetője a Medius Invest Kft. (Telephely: 2120 Dunakeszi, Huszka J. u. 36., Cégjegyzékszám: Cg.10-09-028275) jogosult kezelni, azokat harmadik fél részére nem adja át.

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.

A személyes adatok kezeléséről a Vevő bármikor tájékoztatást kérhet, illetve a hozzájárulása alapján a Vevőnek küldött hírlevél küldését bármikor ingyenesen és korlátozás nélkül megtilthatja, és így hozzájáruló nyilatkozatát visszavonhatja az alábbi elérhetőségek egyikén:

Lovasplaza.hu ügyfélszolgálat
E-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez
Cím: 2120 Dunakeszi, Huszka J. u. 36.
Telefonszám: 06-20/9753-759

Az Adatvédelmi Biztos Irodája által kiadott adatkezelési nyilvántartási szám: 03122-001.

Egyéb

A Webáruház bármilyen része, így a képi és szöveges tartalmak is kizárólag a Webáruház üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!

A Webáruház üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulása szükséges az oldalra mutató link létrehozásához is.

A Vevőnek tudomása van arról, hogy a megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti, illetve ezen adatokat telefonos megrendelés esetén a Webáruház munkatársának megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.
 
A VÁSÁRLÁS FOLYAMATA

I. Internetes rendelés esetén

1. lépés: Kattintson a Kosárba rakom (a Termék mellett jobb oldalon) ikonra. Ezzel a kiválasztott termék bekerül a kosarába.

2. lépés: Kosárba rakom ikon mellett ki tudja választani a termékek darabszámát. Alapértelmezésben a rendszer 1 db-ot ajánl fel. Önnek lehetősége van egyszerre több darabot is kiválasztani. Amennyiben a kiválasztott termék jelenleg nincs raktáron, Önnek lehetősége van az adott termék előrendelésére, illetve törlésére. A Termék megrendelésével kapcsolatos bővebb információkkal az Ügyfélszolgálat tud szolgálni.

3. lépés: A rendszer ezt követően megmutatja Önnek a kosár tartalmát (Termék/Mennyiség/Ár/Végösszeg). Ennél a lépésnél Önnek lehetősége van a kosár tartalmának módosítására. Választhat újabb termékeket is, vagy lecserélheti a kosárban lévőt. Amennyiben az adott Termék nincs raktáron, ugyan Ön látni fogja a kosárban, de természetesen nem fogjuk Önnek megküldeni, így annak árát sem kell kifizetnie.
 
4. lépés: Amennyiben véglegesíteni szeretné rendelését, úgy kattintson a Pénztár ikonra.

5./A lépés: Amennyiben Ön Visszatérő Vásárló kérjük, jelentkezzen be felhasználó nevével és jelszavával. Ezt követően lehetősége van leellenőrizni, illetve módosítani a Számlázási címet és a Szállítási adatokat. Ezen adatokat a Tovább ikonra történő kattintással tudja elfogadni.

5./B lépés: Amennyiben Ön Új Vásárló kérjük, töltse ki a regisztrációs adatlapunkat. A regisztrációról rövidesen emlékeztető e-mailt küldünk Önnek jelszaváról és felhasználó nevéről. A Használati feltételek áttanulmányozását követően kattintson a sor végén látható négyzetbe, amellyel elfogadja azt. Tájékoztatjuk, hogy a regisztráció érvényesítéséhez nélkülözhetetlen a Használati feltételek jóváhagyása. Ezt követően lehetősége van leellenőrizni, illetve módosítani a Számlázási címet és a Szállítási adatokat. Ezen adatokat a Tovább ikonra történő kattintással tudja elfogadni.

6. lépés: A Szállítási mód kiválasztása következik. Ön a megrendelt terméket Futár szolgálat útján kaphatja meg. Ezen az oldalon megtalálja a Szállítási módokra vonatkozó legfontosabb információkat és az esetleges díjtételeket. A Tovább ikonra történő kattintással tud tovább lépni.

7. lépés: Ezt követően a Fizetési mód kiválasztása történik. A Webáruházban Banki átutalással, illetve utánvéttel tud fizetni. Ezen az oldalon megtalálja a Fizetési módokra vonatkozó legfontosabb információkat. A Tovább ikonra történő kattintással tud a következő oldalra lépni.

8. lépés: Ezen az oldalon ismét áttekintheti rendelését (Termék, Mennyiség/Ár/Végösszeg/ Szállítási cím/Szállítási mód/Fizetési mód/Támogatás összege). Lehetősége van arra is, hogy egyéb fontos információit (pl.: kapucsengő száma, stb.) az ott található ablakba beírja. A Rendelés jóváhagyása ikonra kattintva a rendelés elküldésre kerül.

9. lépés: Rendeléséről e-mailben értesítjük Önt.

II. Telefonos rendelés esetén:

1. lépés: Ügyfélszolgálatunkon (20/9753-759) munkatáraink fogadják az Ön rendelését. Munkatársaink a rendelést megelőzően tájékoztatják Önt a vásárlási feltételek (ÁSzF) legfontosabb tudnivalóiról.

2. lépés: Rendeléséhez alábbi adatokra van szükség:
- Szállítási név és cím:
- Telefonszám:
- Termék neve:
- Termék cikkszáma (ezt az ötjegyű számot a Termék képére kattintva találja meg a termék neve alatt):
- Termék színe:
- Termék mérete:
- Termék darabszáma:

3. lépés: Munkatársunk tájékoztatja Önt a szállítási módjáról és feltételekről. Ön a megrendelt terméket jelenleg Futár szolgálat útján kaphatja meg.

4. lépés: Munkatársunk tájékoztatja Önt a lehetséges fizetési módokról és feltételekről. Ezt követően a Fizetési mód kiválasztása történik. Lehetőség van Banki átutalással, illetve utánvéttel történő fizetésre.

5. lépés: Munkatársunk véglegesíti a rendelését (Termék, Mennyiség/Ár/Végösszeg/ Szállítási cím/Szállítási mód/Fizetési mód). Lehetősége van arra is, hogy egyéb fontos információit (pl.: kapucsengő száma, stb.) itt megadja.