A kedvenc termékek megtekintéséhez be kell jelentkeznie.
Adatvédelmi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat
A személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás és tárolása során:

  • az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk, és attól eltérő módon nem használjuk fel,
  • az Ön személyes adatait tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel,
  • megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk.
 
Ennek keretében:
 

Az Ön személyes adatait kizárólag a LovasPlaza.hu webáruház üzemeltetője a Medius Invest Kft. (telephely: 2120 Dunakeszi, Huszka J. u. 36.,a továbbiakban: Üzemeltető) jogosult kezelni, azokat harmadik fél részére nem adjuk át (így azok mások számára nem megismerhetőek).

A LovasPlaza.hu oldalt böngésző látogatókról, érdeklődőkről semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk. 
 
Böngészéskor mindössze anonim információk kerülnek rögzítésre arról, hogy a látogatók mely aloldalakat tekintik meg, milyen funkciókat használnak vagy próbálnak meg használni. Ezen adatok segítséget nyújtanak az oldal üzemeltetéséhez és továbbfejlesztéséhez, valamint a zökkenőmentes működés fenntartásához.

A Portálon történő regisztrációval a megadott személyes adatok (a továbbiakban: Adatok) a rendszerünkben rögzítésre kerülnek. Az adatszolgáltatás az Ön hozzájárulásán alapul (jogalap). Ezen regisztrációval az Adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást megadottnak tekintjük.

Az Adatokat harmadik fél részére nem adjuk át.

Az Adatkezelés célja az Ön által a webáruházban leadott rendelés teljesítése, valamint - külön hozzájárulása esetén - hírlevél küldése.

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.

A személyes adatok kezeléséről bármikor tájékoztatás kérhető, illetve az előzetes hozzájárulás alapján küldött hírlevél küldése bármikor ingyenesen és korlátozás nélkül megtiltható a következő elérhetőségeken:

LovasPlaza.hu ügyfélszolgálat
E-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez
Cím:2120 Dunakeszi, Huszka J. u. 36.
Telefonszám:20/9753-759; 27-630-837

Az Adatok törlése/zárolása vagy helyesbítése is fenti elérhetőségeken kérhető, illetve ugyanitt van lehetőség az Adatok kezelése ellen kifogást emelni, valamint az adatkezelésről tájékoztatást kérni, továbbá tiltakozni a személyes adatok kezelése ellen.


Tájékoztatjuk, hogy kérésére tájékoztatjuk az Önt az általunk kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az (esetleges) adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.
 
Tájékoztatjuk, hogy a személyes adatok védelméhez való jog érvényesülésének ellenőrzése és elősegítése a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c ) mint független, csak a törvénynek alárendelt Hatóság feladata.
 
A jogainak megsértése esetén az Üzemeltető, illetőleg az adatátvevő ellen a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve bírósághoz fordulhat.